Nieuwe energie

Mijn laatste opdracht deze week mocht ik schieten in de bestuurskamer en op het hoofdveld van sportvereniging SVLeidschenveen.
Vanmiddag is er een soort JA woord gegeven en ja er is ook getekend! Dit keer geen huwelijk maar een heus sponsorcontract. En wel tussen de sportvereniging en het energiebedrijf Innova Energie.

Mooi moment voor de beide partners en hoe leuk dat ik dit mocht vastleggen.

Fijn weekend allemaal!innova flog extra fotokl

Herfst op de Veluwe

Voor het werken op locatie is mooi weer voor mij niet altijd een must.
Sterker nog ik heb het toch niet in de hand dus steek ik mijn energie liever in het maken van mooi beeld met de gegeven omstandigheden. Deze uitdaging houdt mij altijd scherp.
Zo ook afgelopen herfst op de Veluwe, natuurlijk heb ik de shoot van te voren uitgewerkt op papier en geloof me miezer regen, mist, nevel en kou kwamen echt niet in mijn plan voor. Het heeft mij in ieder geval er niet van weerhouden om in de plassen te staan, in het modder te moeten liggen of in bomen te klimmen voor deze reportage.
Ik geloof oprecht niet dat deze reportage mooier was geworden bij mooi weer.
Anders, dat wel, in ieder geval veel minder stoer dan nu.Flog

Nieuwe leverancier

‘De sky is the limit’ geldt ook in het land van de albums of het nu om professionele bruidsalbums gaat, het album voor een prachtige familiereportage of een portfolioboek waar de kostbare zilvercollectie in af wordt gedrukt. Het was dan ook geen sinecure om een passende leverancier te vinden. Ja, natuurlijk zijn kwaliteit, kwantiteit en de prijs heel belangrijk bij een dergelijke keuze. Zonder er verder op in te gaan (want wie heeft er tegenwoordig geen ervaring met slechte service?) vind ik goede service net zo belangrijk als de drie voorgenoemde. Helemaal fijn wordt het als een dergelijk bedrijf dan ook nog met zijn tijd mee gaat en haar producten blijft innoveren.  En last but nog least de welbekende ‘klik’ natuurlijk want past dit bedrijf wel bij mijn bedrijfsvoering? Nu hoor ik je denken ‘dat is zoeken naar een speld in een hooiberg’ nou dat heeft deze fotograaf dan ook heel graag voor je gedaan ;-) Ik ben er uit en ben overtuigd van mijn keuze, zeker na deze morgen toen de eerste demo artikelen via de post zijn binnen gekomen. Prachtige albums, cadeautjes en materiaalstalen en dito kwaliteit, precies zoals ik had verwacht. Erg tevreden met het resultaat. Aankomende zondag kun je me vinden in de stand op de Lente fair bij Manege de Prinsenstad, daarna weer in mijn eigen studio aan de Laan van Waalhaven in Den Haag. Daar vertel ik je graag meer over de verschillende mogelijkheden die ik je nu kan aanbieden.

_DSC274klein2

XXL

Toen ik enige tijd geleden de opdracht kreeg om de ogen van de kinderen vast te leggen dacht ik ” Yesssss !!!!! ”
Hoe cool is het dat een klant die een ‘out of de box’ portret wil van haar kinderen, gewoon voor aan de muur. Het werd een super gave shoot met haar kinderen. Spontane kinderen en behoorlijk fotogeniek.
Tijdens het intake gesprek gaf ze al aan dat het eindproduct van enig formaat moest zijn. En zo geschiedde…….

A4

Vanmorgen was ik al vroeg op pad. Vanuit Den Haag richting Hazerswoude stond ondanks het vroege tijdstip een file. Gelukkig was het uitzicht over de weilanden in combinatie met de opkomende zon en de nog laaghangende mist spectaculair. Het was dus genieten deze morgen op de A4.

Must haves

Bologna is een prachtige stad en ondanks een heftige nekspit waar ik mee liep maar omringd door lieve collega’s is het er heerlijk toeven. De stad zelf is al sprookjesachtig maar dan de prachtige leren schoenen en zo mogelijk nog mooiere tassen. Kanten lingerie waarin echt iedere vrouw het idee krijgt dat ze Doutzen Kroes is en………vooral niet te vergeten Venchi!
In alle geuren en kleuren en met alle toevoegingen. Noten, lavendel, sinaasappel en nog veeeeeeeel meer.
Zorg dat je dit fenomeen een keer in je leven op je tong kan laten smelten. Een stukje Venchi chocolade belichaamt absoluut en ongetwijfeld het leven in Toscane.

Afscheid van Italië

Vandaag weer terug in Nederland en met een heel goed gevoel. Het was een
fantastische tijd met zijn allen. Veel plezier gehad, hilarische momenten en vooral goede gesprekken en veel geleerd. Dank jullie wel, het was fabuleus met dit prachtige team.

photocredits Ineke Emanuels

Destination Italy

Al sinds het programma voor deze workshop bekend werd verheugde ik me vooral op een bepaald moment…….the Pool shoot ofwel Trash the dress. Het water was IJSKOUD ook voor ons maar het was absoluut het klappertanden waard. Fantastische laatste shoot van deze workshop.