Workshop bruidsfotografie in Italië

Net als alle andere creatieve beroepen is ook het mijne onderhevig aan trends en ontwikkelingen of ik dit nu wil of niet. Dagelijks word ik scherp gehouden door de beelden van vele collega’s die ik volg via de social media. Van vrienden tot vakgroepen en alles wat er tussen zit. Ondanks het feit dat ik een gedegen opleiding tot vakfotograaf heb gehad kan en wil ik dus niet op mijn lauweren gaan zitten rusten. En gelukkig hoeft dat ook niet want er is heel veel te doen op het gebied van scholing; van trainingen in het zaaltje in de plaatselijke dorpstraat tot  masterclasses en workshops in decadente plaatsen in binnen- en buitenland. Om het bruidsseizoen 2015 goed in te zetten heb ik me afgelopen oktober met collega’s ingeschreven voor een workshop bruidsfotografie van Eppel Fotografie in het prachtige Marche in Italië.

Bijna niets is onbesproken gebleven op de mooie locatie waar we verbleven het Countryhouse Ca `Virginia, in die dagen. Van business tot portfolio reviews, van techniek tot het fotograferen van een styled shoot. Er was een prima balans tussen theorie en praktijk. Het waren heerlijke dagen met gelijk gestemden, het gesprek ging dan ook alleen maar over fotografie. Heel bijzonder! Inmiddels kun je in al mijn bruidsreportages na de workshop de effecten er van terug vinden.

Het was dan ook een heerlijk seizoen. Een aantal van mijn favoriete beelden gemaakt tijdens de workshop wil ik graag met je delen…….enjoy! [Read more...]