Winkel

zijraam2

Heb je ze al zien hangen, die prachtige portretten in de etalage?

De winkel en fotostudio van Ayse is gevestigd in de Herenstraat in het Huygenskwartier in Voorburg. Je vindt er meerdere galeries, kledingzaken, cadeauwinkels, juweliers en natuurlijk leuke restaurantjes om er een gezellige dag af te kunnen sluiten. De studio is een mooie aanvulling voor het stijlvolle Huygenskwartier.

Ieder mens: jong, oud, dik of dun heeft iets moois. Dat moet je willen en kunnen zien. Ik neem daar heel graag de tijd voor. Of je nu naar binnenstapt voor een hippe social media shoot of een klassiek portret, een zakelijke reportage, een familieportret of voor een cadeaubon, ik informeer en adviseer je graag. Er is heel veel mogelijk.

Aan de strakke grijze studio muren hangt onderscheidend werk. Ayse heeft een sterk oog voor compositie en detail en werkt met bijzondere materialen. Portretten, (bruids)albums, maar er zijn ook stillevens te zien.

Graag neem ik met de klant door welke mogelijkheden er zijn om de mooiste foto’s af te drukken. Misschien een klein album, een antieke lijst of juist heel strak aluminium? Het traject van beeld naar print, de postproductie, is minstens zo belangrijk als de fotoshoot zelf. That is where the magic happens!

Nieuwsgierig geworden? Loop dan gerust eens binnen, meer dan welkom om de studio en het werk te bekijken. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 11:00 – 17:00 uur. Wil je zeker weten dat je niet voor een dichte deur staat, neem vooraf even contact op.